Záruka přímo od výrobce záruka přímo od výrobce
Přívětivé ceny přívětivé ceny
Jsme blízko vás jsme blízko Vás
Zázemí velké firmy zázemí velké firmy

Možnosti zasklení plastových dveří

Prosklené vchodové dveře jsou první základní variantou. Vybrat si můžete i dveře s ozdobnou nebo příčkovou výplní. Jednotlivé prosklené části je možné osadit izolačním zasklením se zvolenými vlastnostmi, nebo ornamentálním sklem.

Při výběru zasklení plastových vchodových dveří se jako součást izolačního zasklení uplatní především naše ornamentální skla. Ta totiž poskytnou potřebné prosvětlení zádveří a zároveň ochrání vaše soukromí. Dodat je můžeme s vyšší ochranou před hlukem či větší bezpečností. Ornamentální sklo je vždy orientováno tak, aby plocha s reliéfem byla uvnitř a zbytečně nelapala nečistoty. Jak zasklít dveře? Objednejte si službu od našich odborníků!

Izolační dvojskla a trojskla ochraní před hlukem

Jsou vyhledávané pro svou skvělou tepelnou izolaci a další výborné vlastnosti. Účinně chrání před běžným hlukem z ulice. Pokud bydlíte v opravdu rušné části města, je možné zvolit i speciální protihlukové zasklení. U novostaveb je dnes už nutností použití izolačního trojskla.

Standardem zasklení našich plastových dveří je teplý meziskelní rámeček. Benefitem protihlukového zasklení může být i větší odolnost proti rozbití. Pokud jde o sklo lepené, pak rozbité úlomky zůstávají nalepené na folii a jen obtížně by se zloděj dostal přes něj dovnitř.

Tloušťka skel rozhoduje

Klíčem k výborné ochraně před zvukem je rozdílná tloušťka skel v zasklení. I když si lidé často myslí, že běžné trojsklo chrání před hlukem lépe, než dvojsklo, není to pravda. Rozdíl je minimální, navíc u trojskla může dojít k problémům s otřesy prostřední tabule v zasklení, a to zejména tehdy, pokud je hluk spojený například s otřesy od projíždějících vozidel.

Zvýšenou ochranu před hlukem by měl vždy řešit odborník. Výsledný útlum záleží nejen na oknech, ale skladbě obvodových stěn domu.

Bezpečnostně izolační sklo

řez dvojsklem

Využijte zasklení plastových dveří bezpečnostním izolačním sklem. To může být tvrzené nebo lepené. Tvrzené sklo je odolné proti prasknutí a netvoří ostré střepy. U lepeného skla jsou skleněné tabule spojené meziskelní fólií. Takové zasklení jde jen velmi těžko rozbít, navíc střepy zůstávají přilepené na fólii a brání poranění.

Dělící příčky pro dveře

Mezi nejžádanější patří příčkové plastové dveře. U nich je dveřní výplň dělená pevnými příčkami, mezi kterými může být prostor vyplněný izolačním zasklením, nebo výplní z kvalitní tepelně izolační desky v barvě dveří.

Vlastnosti dveří, vzhled a tepelně izolační vlastnosti výplní dveří vybírejte podle vašich preferencí. Obliba tohoto typu plastových vchodových dveří je dána tím, že po čistě prosklených dveřích jde také o cenově přijatelné řešení. Dražší variantou jsou pak plastové vchodové dveře s okrasnými výplněmi, ty si vybíráte z katalogu.

Cenová kalkulace
ZDARMA

do 24h Vás kontaktujeme

Poptávka

Najděte nejbližšího
prodejce

a navštivte nás osobně

Naši partneři