Záruka přímo od výrobce záruka přímo od výrobce
Přívětivé ceny přívětivé ceny
Jsme blízko vás jsme blízko Vás
Zázemí velké firmy zázemí velké firmy

Ornamentální sklo pro okna a dveře

plastové vchodové dveře OTHERM, zasklené ornamentálním sklem DELTA  + PUR deska

Ornamentní zasklení můžete použít pro všechny typy oken a dveří. Chráníte jím vaše soukromí a zároveň zajistíte prosvětlení interiérů a zádveří. Často se používá do vchodových dveří a jejich světlíků a nadsvětlíků, využijete je i do koupelny a na toaletu. Prostě všude tam, kde potřebujete prosvětlení, ale zároveň chcete to, co je za ním, chránit před zraky kolemjdoucích.

Typy skel do dveří a oken

V našich oknech standardně používáme izolační skla (dvojskla Ug = 1,1 W/m2 K a trojskla Ug = 0,5 - 0,7 W/m2 K) s teplým kompozitním rámečkem. Jsou pokovené a naplněné vzácným plynem (argonem nebo v dražší variantě kryptonem). Ornamentální zasklení můžeme dodat také se zvýšeným útlumem hluku či větší bezpečností. Plastická část skleněné tabule je vždy orientovaná dovnitř do prostoru mezi tabulemi, aby bylo možné okna se strukturou lehce udržovat.

Jaké jsou druhy ornamentálního skla

V našem sortimentu najdete rozmanité druhy ornamentálního skla. Osloví vás léty prověřená klasika v provedení Kůra, nebo moderní designové typy jako Krizet, Flutes nebo Dominos? Seznamte se s naší nabídkou ornamentálních skel pro okna a dveře.

Nabídka ornamentálních skel pro okna a dveře

Chinchilla Chinchilla
Crepi Crepi
Konfeta Konfeta
Krizet Krizet
Dominos Dominos
Flutes Flutes
Gothic čirá Gothic čirá
Kůra Kůra
Flutes Flutes
Kathedral Kathedral