Záruka přímo od výrobce záruka přímo od výrobce
Přívětivé ceny přívětivé ceny
Jsme blízko vás jsme blízko Vás
Zázemí velké firmy zázemí velké firmy

Plastová okna a dveře Mělník, Neratovice

Otherm MACOM TRADE s.r.o.
Na Výsluní 1348
277 11 Neratovice


  Zobrazit na mapě

 Zavolejte nám

 

mob.: +420 603 152 889

 Napište nám

 

macom@otherm.cz

 Navštivte nás


Na Výsluní 1348, Neratovice


zavolejte nám, domluvíme se na individuálně

 

Poptávka

Více o nás na www.otherm-macom.cz

Naše práce za nás hovoří nejlépe

Okna a dveře montujeme od roku 1994 a za tu dobu máme na svém kontě tisíce spokojených klientů, a to nejen v Praze, ale v posledních letech stále častěji v oblasti Mělníka, Litoměřic, odkud se na nás lidé obracejí na základě našich úspěšných realizací. Máme zkušenosti i s velkými projekty, ale výzvou a srdeční záležitostí jsou pro nás rodinné domy a nebojíme se ani specialit, které naši klienti chtějí čím dál tím více. Vše samozřejmě dodáváme na klíč, včetně služeb a servisu.

"Jsme rodinná firma a ručíme za práci svým vlastním jménem a pověstí, proto si nemůžeme dovolit chyby. Velkou motivací je to, že nás zákazníci doporučují dál a také, že s námi realizují další své stavby a rekonstrukce. Zakládáme si na tom, že odvádíme poctivou práci, za kterou si stojíme, proto jsem v terénu na stavbách a na vše sám dohlížím," Radek Pajda majitel.

Zavolejte nám, domluvíme se na schůzce - ideálně u vás na stavbě nebo v domě.

Přijedeme k vám, vše si proměříme a prohlédneme. Ze zkušeností víme, že to nejrychlejí cesta, jak vám můžeme navrhnout řešení na míru. Protože zajišťujeme také moderní doplňky k oknům a dveřím, a to od systémů stínění až po další nezbytné truhlářské a zednické práce, můžeme vám také nejlépe poradit s řešením. Jde nám o to, abychom obsloužili našeho zákazníka kompletně k jeho plné spokojenosti. Podívejte se na naši nabídku mj. plastových oken.


stredocesky
PARTNEŘI OTHERM
AUTORIZOVANÝ PRODEJCE



PŘEJÍT NA KONTAKTY