Záruka přímo od výrobce záruka přímo od výrobce
Přívětivé ceny přívětivé ceny
Jsme blízko vás jsme blízko Vás
Zázemí velké firmy zázemí velké firmy

METALIC PANEL

Vlastnosti hliníkových oken OTHERM METALIC PANEL

  • Vhodné pro vymezení prostoru.
  • Tříkomorový hliníkový okenní systém s přerušeným tepelným mostem.
  • Součinitel prostupu tepla rámem Uf = 2,2 W / m2 K.
  • Stavební hloubka rámu 72 mm, okenního křídla 80 mm.
  • Systém pro částečně vytápěné prostory.
  • Vhodný zejména jako vstupní portál do panelových domů nebo vstupní stěna do objektů, kde je uvažováno částečné vytápění

Okenní systém s přerušeným mostem splňuje nároky, kladené na velmi namáhané vstupní prvky budov. Vhodný ke kombinaci s hliníkovými dveřmi OTHERM METALIC PANEL, které jsou konstrukčně řešeny tak, aby dobře bránily průniku prachu, vlhka a chladu do prostor domu. Ze systému Panel se vyrábějí se okna otvíravá a sklopná otvíravá a dveře.

Více informací o METALIC PANEL

Hliníková okna METALIC PANEL jsou nejvhodnější volbou do společných prostor, které jsou jen částečně vytápěny. Nejpoužívanější je do společných vstupních prostor panelových a bytových domů a komerčních prostor.

 

Tříkomorový hliníkový dveřní a okenní systém spřerušeným mostem splňuje nároky, kladené na velmi namáhané vstupní prvky budov. Dveřní systém je konstrukčně řešen tak, aby dobře bránil průniku prachu, vlhka a chladu do prostor domu. Ze systému Panel se vyrábějí se okna otvíravá a sklopná otvíravá a dveře.

 

Kvalita hliníkového profilu zaručuje, že při minimálních nárocích na údržbu má prakticky neomezenou životnost. Všechny komponenty hliníkového profilu METALIC PANEL dobře odolávají poškození při nešetrném zacházení a poskytují tak optimální řešení všude tam, kde je vysoká frekvence používání.

 

Vchodové dveře je možné ovládat pomocí čipových a kartových systémů, které představují moderní způsob jak zajistit bezpečnost domu.

 

Stavební hloubka rámu

72 mm

Stavební hloubka okenního křídla

80 mm

Pohledová šířka rámu

69 mm

Výška okopu u dveří

150 mm

Tloušťka zasklívaných výplní

24 až 56 mm

Prostup tepla rámem Uf

2,17 W/m2K

Standardní zasklení izolační dvojsklo Ug

1,1 W/m2K