Záruka přímo od výrobce záruka přímo od výrobce
Přívětivé ceny přívětivé ceny
Jsme blízko vás jsme blízko Vás
Zázemí velké firmy zázemí velké firmy

Jaké dveře vybrat

Vchodové dveře chrání i reprezentujíplastové vchodové dveře OTHERM osazené výplní VP TREND

Dveře jako vstupní bránou domova tvoří první dojem, který si o domě či bytu návštěvník udělá. Vchodové dveře zákazníci řeší velmi pečlivě zejména z hlediska designu. V nabídce máme plastové vchodové dveře, dřevěné dveře a také dveře z hliníku i dřevohliníku. Všechny typy dveří nabízíme v bohaté škále barev a designových výplní nebo se základní možností čirého či ornamentálního prosklení. výsledný efekt lze doladit pomocí detailů jako jsou schránky, klepadla, rozety, kukátka nebo madla. 

Tři tipy k výběru vchodových dveří

  1. hliníkové dveře se hodí do namáhaných prostor a tam, kde nelze zajistit ohleduplné zacházení, jsou prakticky nezničitelné
  2. dřevěné dveře se hodí i do rodinných domů, kde jsou platová okna
  3. boční světlíky a nadsvětlíky u dveří přivedou světlo do zádveří a vypadají velmi zajímavě
 
Pro rodinné domy lze použít všechny typy dveří. Velmi často lidé volí plastové dveře ve stejné dřevěný vstupní portál s vchodovými dveřmi OTHERMbarvě jako plastová okna. Pokud chcete vytvořit krásnou a vysoce kvalitní bránu do vašeho domu, pak lze doporučit dřevěné dveře. Nezničitelnou a bezúdržbovou variantu pak představují hliníkové nebo dřevohliníkové dveře.

Pokud potřebujete konzultaci k nabídce dveří, neváhejte a kontaktujte naše odborné partnery OTHERM.
Klasikou zůstávají dřevěné dveře z pohledu vlastností lze říci, že pro rodinné domy je nepřekoná nic. V poslední době jsou stále více žádané také plastové dveře, kde je možné volit nejrůznější výplně a design. dvoukřídlé dřevěné dveře s nadsvětlíkem OTHERMHliníkové dveře se používají zejména u bytových a panelových domů a všude tam, kde jsou dveře hodně namáhány. Jejich jasnou předností je zejména odolnost.

Do bytových domů dodáváme vstupní portály řešené na míru včetně schránek, elektrických zámků a dalších prvků pro snadné a bezpečné ovládání.
hliníkový vstupní portál OTHERMhliníková sestava fixů a vstupních dveří OTHERMhliníkové vstupní dveře OTHERM
Dodáváme také zajímavá řešení dvoukřídlových či jednokřídlových dveří doplněné o světlíky v nejrůznějších designech. Zde si můžete sami navrhnout jak mají vypadat dveře, které budou denně vítat Vás a Vaše hosty.