Záruka přímo od výrobce záruka přímo od výrobce
Přívětivé ceny přívětivé ceny
Jsme blízko vás jsme blízko Vás
Zázemí velké firmy zázemí velké firmy

Okenní příčky - zajímavá změna vzhledu oken

krásné členěné okno OTHERM horní křídla členěná meziskelními příčkami do kříže, spodní křídla vodorovně dělená.Okenní příčky slouží k rozčlenění plochy okna. Jde především designovou záležitost, která ve značné míře podléhá aktuálním vlivům a módním vlnám. Příčky dokáží umocnit vzhled okna a jejich použití může zcela změnit ráz domu. 
 
Okenní příčky dodáváme pro plastová okna a dřevěná okna, a to v několika technických a designových provedeních. Hliníková okna a dřevohliníková okna se příčkami neosazují, tyto systémy jsou vhodné pro moderní typy domů, kde tyto detaily nejsou žádané, ale vždy je to na osobní konzultaci. Naši zkušení partneři OTHERM vám nabídnou řešení na míru. Použití příček je třeba zvážit, protože pokud jsou umístěny v meziskelním prostoru, pak mají mít negativní vliv na tepelně izolační vlastnosti zasklení. 

Okenní příčky pro plastová okna

Vzhled plastových oken můžete oživit a zcela změnit použitím buď meziskelních příček, které jsou umístěny uvnitř izolačního skla, nebo využít masivnější příčky umístěné na okenních tabulích zvenčí. Všechny typy príček se nabízejí v několika velikostech a jejich použití je vždy třeba individuálně konzultovat. 
pevná pevná
hladká nalepovací příčka hladká nalepovací příčka
meziskelní meziskelní

Okenní příčky pro dřevěná eurookna

Pro dřevěná eurookna můžete vybírat z široké nabídky okenních příček různých typů i barev. Pro vyvolání historického dojmu jsou k dispozici také okenní příčky v rustikálních dekorech. Stačí si jen vybrat, co se vám líbí. 

 

nalepovací příčka<br><br> nalepovací příčka

nalepovací příčka<br>(rustikal) nalepovací příčka
(rustikal)
pevná příčka<br><br> pevná příčka

meziskelní příčka<br><br> meziskelní příčka

snímatelná příčka<br><br> snímatelná příčka