Záruka přímo od výrobce záruka přímo od výrobce
Přívětivé ceny přívětivé ceny
Jsme blízko vás jsme blízko Vás
Zázemí velké firmy zázemí velké firmy

Okna Otherm ANLUX

 

 Zavolejte nám

mob.: +420 602 32 32 16

mob,: +420 602 61 55 62

 Napište nám

 

anlux@otherm.cz

 Navštivte nás

 

Tochovice 170

 

zavolejte nám,
vyjdeme vstříc Vašim možnostem

 

Poptávka

Více o nás na www.otherm-anlux.cz

Specializujeme se na dřevěná a dřevohliníková okna a dveře
 

Dřevěná okna poskytují široké možnosti jak z hlediska velikosti, tak tvaru. Kdo chce mít dům, který upoutá, neomylně sáhne po dřevěných nebo dřevohliníkových oknech, portálech a dveřích, protože přinesou kus přírody i do ryze moderního interiéru. Naše rodinná firma ANLUX dodává dřevěná okna, posuvné systémy, vchodové dveře a vstupní portály již více než čtvrt století. Více než 25 let pod koncernovou značkou TWW, která nyní pokračuje jako OTHERM. Za tu dobu jsme se naučili s tímto materiálem pracovat a získali jsme řadu cenných zkušeností. Je pro nás zcela zásadní, abychom zákazníkovi navrhli takové řešení, se kterým jsme spokojeni a které bychom si pořídili i my sami. Naši kancelář máme přímo u našeho rodinného domku a rádi i vám ukážeme jak prakticky bez údržby vypadají po dvou desítkách let výrobky, které můžeme dodat i vám.

"Manžel je zkušený stavař a vždy bdí nad technicky správným řešením a nad precizním provedením všech prací, aby naše dílo klientovi sloužilo dlouhé roky. Já mám ráda výzvy, moderní design a jako žena stále vylepšuji bydlení, proto také sleduji moderní trendy. Mám ráda, když klient příjde s tím, že potřebuje poradit například s řešením vstupního portálu svého domu. Dřevo poskytuje prakticky neomezené možnosti, proto je tak krásné s ním pracovat. Odměnou je nám to, když nás klient doporučí dál, na tom stavíme náš úspěch." Dana Blážová spolumajitelka rodinné firmy OTHERM ANLUX - Tochovice.

Cena za novou stavbu v historickém prostředí 2018 - byli jsme u toho

Spolupráce s architekty je vždy zajímavá a inspirující. Měli jsme tu čest spolupracovat se studiem Létající inženýři na projektu hasičského a společenského centra v Lisovicích, které bylo nominováno na cennou trofej. Dřevohliníková fasáda dává historické stavbě moderní vzhled a především bez údržby vydrží dlouhé roky stále krásná a zajímavá. Prohlédněte si naši práci:


stredocesky
PARTNEŘI OTHERM
AUTORIZOVANÝ PRODEJCE



PŘEJÍT NA KONTAKTY