Záruka přímo od výrobce záruka přímo od výrobce
Přívětivé ceny přívětivé ceny
Jsme blízko vás jsme blízko Vás
Zázemí velké firmy zázemí velké firmy

Zakázka krok po kroku - výměna a montáž všech typů oken a dveří

OTHERM je značkou největšího výrobce stavebních výplní v ČR. Vyrábíme plastová okna, plastové dveře, dřevěná okna, dřevěné dveře, hliníková okna, hliníkové dveře, dřevohliníková okna a dveře a příslušenství. Pro naše zákazníky zajišťujeme servis a opravy oken a dveří.
 
Zajistíme všechny kroky potřebné k tomu, abyste měli doma spolehlivá okna s dlouhou životností:
  • Poradíme vám s výběrem oken a dveří.
  • Pohlídáme si a zajistíme výrobu oken v našich závodech v Čechách a na Moravě.
  • Naši partneři vám okna kvalitně a spolehlivě namontují.
  • Okna s garancí původu OTHERM vám dávají jistotu spolehlivého záručního i pozáručního servisu. To znamená, že v případě zániku prodejce přebíráme závazek poskytnutí servisu my. Zajistíme, aby se vám dostalo perfektních služeb.

Ke každé zakázce přistupujeme odpovědně. Po celé ČR i na Slovensku působí síť našich prověřených partnerů, na které se můžete vždy s důvěrou obrátit. Naším cílem je vaše spokojenost. Okna a dveře OTHERM vykazují statisticky minimální nutnost pozáručních oprav. Případná oprava oken a dveří probíhá z naší strany bez prodlení.

Prodejní síť

OTHERM má po celé České republice síť obchodních zastoupení. U nich se můžete podívat na aktuální nabídku oken a dveří, a to včetně veškerého příslušenství. Partneři OTHERM vám navrhnou optimální řešení a připraví cenovou nabídku na míru.
 
V případě zájmu vás navštíví na stavbě. Navrhnou řešení tak, aby výsledkem byla vaše maximální spokojenost.

Zaměření

Každá zakázka je individuální, proto je nutné provést přesné zaměření oken a dveří včetně příslušenství.
 
Vaše požadavky a naše možnosti vyhodnotíme tak, aby došlo k bezproblémové realizaci. Na základě zaměření vám bude předložena smlouva o dílo. To je zároveň podklad pro výrobu.

Výroba

Naše výrobní linky jsou na všech důležitých pracovních operacích vybaveny nejmodernějšími špičkovými CNC stroji v České republice. Díky tomu dosahujeme dokonalého zpracování všech typů oken a dveří.  Například u výroby plastovvých oken je denní kapacita až 1 300 oken a patří tak k nejvyšším v České republice.
 
Výrobky značky OTHERM mají nadstandardní životnost a zajišťují váš klid i pohodlí. Naše výrobní procesy neustále modernizujeme. A to především pořizováním nových CNC strojů a kontinuálním školením našich pracovníků. Proto jsme schopni vyrábět v nadstandardní kvalitě a přitom za přijatelné ceny oken.

Montáž

Veškeré práce zajišťují naši prověření partneři. Většinou jde o rodinné firmy, které za svou kvalitní práci ručí vlastním jménem. Montážníci jsou odborně proškoleni a mají dlouhodobou praxi. Díky jejich pravidelnému vzdělávání a nastavenému systému dosahujeme vysoké kvality provedených montáží oken a dveří.
 
Součástí dodávky může být i osazení vnitřních plastových a venkovních hliníkových parapetů, žaluzií a dalšího příslušenství.

Servis a záruky

OTHERM jako jeden z předních výrobců stavebních výplní v České republice nabízí plný záruční i pozáruční servis. Garancí je obdržené potvrzení o původu vašich oken. Značka OTHERM je synonymem kvalitních výrobků s nadstandardní životností a spolehlivostí. 
 
Servisní středisko OTHERM se snaží v co nejkratších možných lhůtách odstranit záruční, ale i pozáruční problémy k vaší plné spokojenosti. Nebojte se na nás obrátit, pokud si myslíte, že je nutná oprava zavírání plastových oken nebo se vyskytla jiná komplikace znemožňující bezproblémové užívání oken.
Případná oprava plastových oken (a všech dalších nabízených materiálů) a dveří je prováděná našimi odborníky k vaší naprosté spokojenosti. OTHERM zajišťuje garanci původu oken, což představuje jistotu péče po celou životnost oken a dveří.

Cenová kalkulace
ZDARMA

do 24h Vás kontaktujeme

Poptávka

Najděte nejbližšího
prodejce

a navštivte nás osobně

Naši partneři