Záruka přímo od výrobce záruka přímo od výrobce
Přívětivé ceny přívětivé ceny
Jsme blízko vás jsme blízko Vás
Zázemí velké firmy zázemí velké firmy

Mohu si okna koupit bez jejich montáže? Jak je to s DPH?


 
V případě, že si zakoupíte naše okna, která si následně sami odvezete z našeho výrobního závodu vlastními prostředky a sami namontujete, budeme Vám nuceni počítat DPH ve výši 20 %.
 
Objednáte-li si u nás okna i s montáží, vyjdou samotná okna levněji a navíc Vám poskytneme vyšší záruku!
  • Pokud se jedná o okna pro bytové účely (tzv. "sociální bydlení" - viz níže...), můžeme Vám počítat DPH pouze 10 %, takže ušetříte plných 10 % z konečné ceny oken. Tato úspora většinou vystačí na námi provedenou montáž včetně dopravy oken na místo stavby, nebo dokonce ještě něco ušetříte.
  • Na výrobky montované našimi pracovníky nebo autorizovanou firmou se vztahuje záruka 5 let. V případě, že je dodávka uskutečněna bez montáže, vztahuje se na výrobky záruka pouze v délce 24 měsíců.
Dopravíme Vaši zakázku nákladními automobily, které přepravují okna ve speciálních dopravních paletách, a provede odbornou montáž, ve které má již dlouholetou zkušenost.
 
Vy převezmete kompletní a nepoškozené výrobky bez jakýchkoli starostí až po jejich zabudování a následném odzkoušení. Návod pro kontrolu výrobků a montážních prací naleznete na závěr odpovědi č. 1 "Postup při výměně".
 
POZOR! zakázky bez montáže 20 % DPH: vždy
 
DPH k cenám započítáváme až po zpracování cenové nabídky. V případě, že obsahuje obě sazby daně, je rozdělena na dvě samostatné zakázky s odlišnou DPH.