Záruka přímo od výrobce záruka přímo od výrobce
Přívětivé ceny přívětivé ceny
Jsme blízko vás jsme blízko Vás
Zázemí velké firmy zázemí velké firmy

Historii značky píšeme od roku 1993

Jsme českou společností se silným zázemím. Díky velkým výrobním kapacitám závodu v Husinci patříme mezi největší výrobce plastových oken a dveří v České republice. Máme rozsáhlou síť obchodních zastoupení po celé republice.

V České republice vyrábíme, prodáváme a montujeme všechny typy oken a dveří. Okna a dveře OTHERM prodáváme s plným servisem tj. včetně zaměření, dopravy a montáže, kterou provádějí naši odborně vyškolení technici.

Naše výrobní linky jsou na všech důležitých pracovních operacích vybaveny nejmodernějšími špičkovými CNC stroji v České republice a tím dosahujeme dokonalého zpracování oken a dveří. Naši profesně zkušení pracovníci vyrábějí vysoce kvalitní výrobky značky OTHERM, které vynikají nadstandardní životností a zajišťují klid i pohodlí pro Vás.

Naše plastová okna, plastové dveře, hliníková okna a hliníkové dveře stále zdokonalujeme a kráčíme s novými světovými trendy. Ať již ve tvarech a struktuře profilu, tak i v druzích kování a jeho funkcích nebo v použití skel. Tým techniků neustále sleduje kvalitu našich výrobků.

Každé plastové nebo hliníkové okno je samostatně odzkoušeno. Pod stálým dohledem máme i veškeré vstupní suroviny a polotovary, které při výrobě používáme.