Záruka přímo od výrobce záruka přímo od výrobce
Přívětivé ceny přívětivé ceny
Jsme blízko vás jsme blízko Vás
Zázemí velké firmy zázemí velké firmy

Jak změřit vchodové dveře do domu

Zvažujete nákup nových dveří do rodinného domu? Jistotou je pořídit si vchodové dveře Otherm na míru, které přesně zaměří náš odborník na stavbě. Pro prvotní cenovou nabídku stačí, pokud si orientačně změříte dveře sami. 

Jak poznat levé a pravé dveře

Ještě dříve, než se pustíte do samotného měření, musíte vědět, jestli chcete pravé nebo levé dveře. Postavte se k vašim současným dveřím tak, aby se jejich křídlo otvíralo směrem k vám a vy jste v zavřeném stavu viděli dveřní panty. Pokud jsou dveřní panty umístěné na pravé straně, potřebujete pravé dveře. Po levé straně zase levé dveře. Přečtěte si naše další rady, které vám pomohou s tím, jak vybrat dveře.

 plastové vchodové dveře

Jak probíhá měření při nákupu nových dveří Otherm

Pokud víte přesně, co chcete, vyplňte náš formulář. Zadáte rozměry, které si sami zaměříte, a my vám na základě vložených údajů pošleme prvotní cenovou nabídku. Vždy je ale nutné, abychom si po telefonu dohodli schůzku přímo u vás na stavbě. Tam dveře zaměří náš specialista. Společně probereme vaše představy o nových vchodových dveřích, a až na základě toho zpracujeme cenovou nabídku. Na základě toho můžeme připravit již finální cenovou nabídku.

Nabízíme různé profilové systémy dveří Otherm s různými vlastnostmi i cenou, pomůžeme vám vybrat ten, který se pro váš dům bude hodit nejlépe. Zásadní ale je, aby odborník přesně zaměřil dveře na stavbě, a to jak u novostavby, tak rekonstrukce.

Vchodové dveře jsou klíčové pro bezpečí vaší rodiny, slouží také jako ochrana před hlukem, chladem i prachem. Díky konzultaci s našimi profesionály máte jistotu, že vchodové dveře Otherm budou perfektní.

V našem sortimentu najdete plastové vchodové dveře, hliníkové vchodové dveře, dřevěné vchodové dveře i dřevohliníkové dveře. Nový rozměr bydlení pak definují propracované posuvné systémy